Asociatia Puzzle Romania si World Vision Romania, demareaza acest proiect in vederea formarii adultilor (parinti, asistenti personali, specialisti) care sa vina in sprijinul recuperarii si integrarii copiilor cu dizabilitati cu varste intre 0-8 ani si a nevoi de networking intre parinti si specialisti.

Proiectul se adreseaza parintilor copiilor cu dizabilitati si cadrelor didactice , acestia vor beneficia de sesiuni de formare cu privire la recuperarea si includrerea  copiilor cu dizabilitati dar si familiilor si educatorilor ce reprezintă primul cadru educaţional din viata copilului

Scopul Proiectului este de a oferi cursuri de formare profesionala pentru adulti –parinti, specialisti si cadre didactice pe domeniul copilului cu  dizabilitati si de a face vizibila nevoia parintilor si a specialistilor de formare pe acest domeniu, precum si nevoile copiilor de a beneficia de educatie alaturi de ceilalti copii fara a fi discriminati.

Obiectivele proiectului:

  1. Organizarea de cursuri pentru educatori, parinti si specialisti in domeniul copiilor cu dizabilitati, pentru activitatile Proiectului “Educatie Incluziva pentru Copiii cu Dizabilitati “ derulat de World Vision Romania si Asociatia Puzzle Romania  in Bucuresti.
  2. Organizarea unei Conferinte Nationale pentru Asociatiile de Parintii Copiilor cu  Dizabilitati in primavara anului 2010 cu tematica pe Interventia Timpurie la Copilul cu Dizabilitati si Educatia Incluziva de la varste mici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.