COMUNICAT DE PRESA

Editura Frontiera impreuna cu World Vision Romania si Asociatia Puzzle Romania are placerea de a va invita la lansarea celui de-al doilea volum al cartii ”Ghid de terapie ABA” de Ron Leaf si John McEachin, un titlu de referinta in domeniul terapiei comportamentale.

Cel de-al doilea volum al cartii este dedicat programelor de lucru din cadrul terapiei ABA: imitatia, constructiile din cuburi, desenul, potrivirile, conversatia, abilitatile sociale si multe altele. Fiecare program este descris in detaliu, de la cea mai simpla etapa la cea mai avansata, iar in plus volumul ofera si o colectie bogata de fise de evaluare si tabele necesare strangerii datelor in cursul sesiunilor terapeutice.

Cartea vine in sprijinul parintilor care doresc inceperea terapiei intensive de recuperare si formarea unei echipe de terapeuti, dar si specialistilor din domeniul educatiei speciale, pentru care cartea este un instrument de lucru obligatoriu.

Lansarea cartii va avea loc miercuri, 2 martie, ora 11, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti (langa Universitate). Invitati speciali vor fi Mariana Arnautu, Manager pe Programe Educationale in cadrul World Vision Romania, Mihaela Stan, presedintele Asociatiei Puzzle Romania si Rennee McDannel, doctor in terapie ocupationala, cu o experienta de peste 25 de ani in lucrul cu copiii cu dizabilitati.