Untitled-2

2% Conteaza!

Va multumim, in anii anteriori ati fost alaturi de noi si ati redirectionat 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Puzzle Romania. Cu bucurie va anuntam ca, pe langa sustinerea demersurilor referitoare la integrare si informare privind copii speciali (cu dizabilitati ) si in special copii cu TSA (Tulburari din Spectrul Autist), cu sprijinul vostru am reusit in anul 2013 deschiderea unui centru de zi pentru copii speciali unde se aplica terapie ABA cu profesionalism. Asociatia a facut demersurile necesare si Centrul ABA este Acreditat ca Furnizor de Servicii Sociale. In continuare ne propunem sa ne dezvoltam si sa mentinem calitatea aplicarii terapiei ABA in lucrul cu copilul. Astfel fiecare copil beneficiar al serviciilor noastre sa aibe o reala sansa de a-si atinge potentialul maxim si sa fie integrare in societate.

In continuare avem nevoie de sprijinul si implicarea voastra, continuam sa militam pentru drepturile copiilor cu dizabilitati, sprijinirea lor si a familiilor lor. Continuam, prin rezultatele propriilor copii, sa aratam ca DA se poate, acesti copii pot fi integrati in societate si se pot dezvolta armonios, desi sistemul nu le da prea multe sanse. Continuam sa luptam si sa aratam ca fiecare copil are sansa lui la recuperare si integrare in societate.

Completarea formularului 230 privind directioanarea a 2% din impozitul pe venit realizat in anul 2013 conteaza mult pentru noi. TU ALEGI sa ii directionezi catre Asociatia Puzzle Romania sau catre alt ONG. Banii pe care alegeti sa ii directionati catre un ONG ar reveni oricum statului.

Daca doriti sa directionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Puzzle Romania, tot ce trebuie sa faceti este sa completati Formularul 230 pana la data de 25 mai 2014 si sa depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor publice a localitatii de domiciliu.

De asemenea puteti trimite formularele completate si semnate la adresa: Asociatia Puzzle Romania, str. Elena si Vasile Cojocaru, nr.5, Bucuresti, sector 5. Ne vom ocupa noi sa expediem formularele dumneavoastra la Administratia Financiara de care apartineti.

Puteti downloada fisierul gata compleat cu datele asociatiei de aici: Declaratie 230 PUZZLE ROMANIA Completata

Va multumim pentru sprijin!