Asociaţia PUZZLE ROMANIA este o asociaţie pentru ajutorarea părinţilor şi copiilor cu dizabilităţi. Aceasta a fost creată iniţial de un grup de părinţi ce s-au cunoscut la grupurile de  suport. Aşa s-a dezvoltat  nevoia de a ne ajuta între noi, de a-i ajuta pe cei de lângă noi  cu probleme similare, de a informa, de a ne face cunoscuţi şi conştienizaţi de comunitate. Considerăm că fiecare copil are şansa lui de a se dezvolta  şi de a-şi atinge potenţialul maxim pentru a se putea integra în societate.

Din echipa Puzzle Romania fac parte trup si suflet:

Mihaela StanMihaela Stan 

Preşedinte Asociatia Puzzle România

Mihaela Stan este parinte de copii cu autism. Gemenii ei diagnosticati cu autism la varsta de 1 an si 10 luni, acum elevi in clasa a VI-a la o scoala de masa, au fost provocarile care au determinat-o sa se imlice si sa dovedeasca ca se poate,  ca fiecare copil cu dizabilitati, special sau tipic  are sansa lui de a razbate in viata.

„Dumnezeu mi-a dat mai mult decat am sperat, dar nu am cerut imposibilul, am cerut doar sa imi arate drumul cel bun. Totul este sa constientizezi, sa speri, sa lupti, sa ai respect si sa te dedici copilului din fata ta.”